Sami Sallinen ja tiimi

Kun kokemus ratkaisee

sami sallinen

Ei riitä että tietää, teoriat täytyy pystyä myös viemään käytännön tekemiseen. Kaikki valmentajamme ovat oman alansa huippuammattilaisia ja kokeneita valmentajia. Hyödynnä vuosikymmenien kokemus ja anna meidän valmentaa yrityksesi ammattilaisista taitavia vuorovaikuttajia.

Meidän tiimi

Sami Sallinen

Sami Sallinen

Taktinen neuvottelu®-menetelmän perustaja, käyttäytymisasiantuntija

Samilla on takana tuhansia haastavia neuvotteluita ja yli 30 vuoden kokemus haastavien vuorovaikutustilanteiden hallinnasta. Viimeiset parikymmentä vuotta hän on työskennellyt yritysmaailman asiantuntija- ja esimiestehtävissä yritysturvallisuuden ja operatiivisten riskien parissa, mutta taustat Samilla on poliisissa. Hän työskenteli pitkään Helsingin huume- ja väkivaltarikosyksikössä, Suojelupoliisin pääosastossa, sekä kansainvälisissä under cover – ja rikostutkintatehtävissä.

Sami on myös kokenut yritysvalmentaja, sanattoman viestinnän asiantuntija, mediakommentaattori ja tietokirjailija.

Heini Harve-Rytsälä

Stressinhallintavalmentaja

Kokeneena erikoislääkärinä ja terveydenhuollon johtajana Heinillä on vankka kokemus äärimmäisen paineen alla tapahtuvasta päätöksenteosta ja stressinhallinnasta sekä ennalta tiedossa olevissa haastavissa neuvotteluasetelmissa että täysin yllättävissä tilanteissa. Heini on koulutukseltaan anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri ja ensihoitolääketieteen dosentti. Hän on suorittanut myös johtamisen erityisammattitutkinnon. Heini on työskennellyt yli kymmenen vuotta sairaalan ulkopuolisessa ensihoidossa, josta viimeiset seitsemän vuotta lääkärihelikopterissa sekä yliopistosairaanhoitopiirin ensihoitojärjestelmän johtotehtävissä. Heini on koko uransa ajan ollut kiinnostunut stressinhallinnan merkityksestä suorituskyvyn ja elämänhallinnan parantamisessa niin akuuteissa viranomaistehtävissä kentällä kuin missä tahansa vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa. Hän on pidetty ja käytännönläheinen stressinhallinnan kouluttaja, joka osaa soveltaa ääritilanteissa hankittua osaamistaan myös työ- ja arkielämän haasteisiin. 

Annette Rinne

Annette Rinne

Kriisiviestinnän asiantuntija, mediavalmentaja

Annette on entinen Ylen pitkäaikainen journalisti ja hän on toiminut pitkään organisaatioviestinnän viestintäpäällikkönä vaativassa toimintaympäristössä. Annette on myös kokenut ja erittäin pidetty mediavalmennuksen ja kriisiviestinnän kouluttaja. Hänen erikoisalaansa on kriisiytynyt viestintä ja haastavat kohtaamiset median edessä. Annette hyödyntää valmennuksissa rautaista kokemustaan sekä toimittajan että viestintäpäällikön rooleista.