Usein kysytyt kysymykset

usein kysytyt kysymykset

Miten nämä valmennukset poikkeaa muista neuvotteluvalmennuksista?

Taktinen neuvottelu on menetelmä haastavien vuorovaikutustilanteiden hallintaan. Jokainen tulkitsee haastavan vuorovaikutustilanteen oman subjektiivisen kokemuksensa kautta. Myyjälle haastava kohtaaminen voi tarkoittaa sitä, että asiakas ei osta, esimiehelle sitä, että alainen käyttäytyy ongelmallisesti ja asiantuntijalle sitä, että hänen ammattitaitoonsa ei luoteta. Valmennuksemme fokus on vuorovaikutus- neuvottelutaitojen lisäksi myös ihmisen käyttäytymistä ohjaavien mallien ymmärtämisessä, sanattomassa viestinnässä, pelko- ja stressimekanismien hallinnassa ja vaikuttamisessa.

Kenelle valmennukset sopivat?

Valmennukset sopivat kaikille, jotka kohtaavat haastavia vuorovaikutustilanteita, haluavat oppia neuvottelemaan paremmin tai syventämään vuorovaikutustaitojaan. Valmennukset antavat konkreettisia työkaluja niin myyjille, neuvottelijoille, esimiehille, asiakaspalvelijoille kuin asiantuntijoillekin, mutta yhtä hyvin valmennuksen opit sopivat arjen tavallisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Miten pitkiä valmennukset ovat?

Yritysvalmennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaan. Suosituimmat valmennuksemme ovat puolen päivän (3 h) ja kokopäivän (6 h) valmennuksia, mutta useammalle päivälle jaetut pidemmät valmennuksetkin ovat monelle asiakkaalle hyvä vaihtoehto. Valmennuksen sisältö ja painotukset sovitetaan aina asiakkaan tarpeeseen, joten valmennuksen pituus on myös helposti muokattavissa.

Millaisia valmennukset ovat?

Lyhyemmät puolenpäivän valmennukset ovat yleensä luentopainotteisia workshop -valmennuksia. Pidemmissä kokonaisuuksissa päästään myös harjoittelemaan enemmän, jolloin osallistujat vievät osaamisensa vielä pidemmälle.

Valmennuksen painotus ja rakenne suunnitellaan ja päätetään aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta sisältö varmasti vastaa yrityksen tarpeita.

Mikä on sopiva ryhmäkoko?

Ryhmäkoolla ei ole suurta väliä, varsinkin jos on kyse luentotyyppisestä valmennuksesta. Valmennus voidaan yhtä hyvin pitää kahdelle kuin kahdelle sadalle henkilölle. Mutta kun osaamista halutaan syventää käytännön harjoittelulla, on ryhmän koko yleensä hyvä pitää alle 30 henkilössä, jolloin valmennus on mahdollista viedä mahdollisimman henkilökohtaiselle tasolle.

usein kysytyt kysymykset