Usein kysytyt kysymykset

usein kysytyt kysymykset

Miten nämä valmennukset poikkeaa muista neuvotteluvalmennuksista?

Taktinen neuvottelu ei ole pelkkä neuvottelutaitojen valmennus; se on kokonaisvaltainen lähestymistapa erilaisten vuorovaikutustilanteiden hallintaan. Jokainen tulkitsee haastavan vuorovaikutustilanteen oman subjektiivisen kokemuksensa kautta. Myyjälle haastava kohtaaminen voi tarkoittaa sitä, että asiakas ei osta, esihenkilölle sitä, että alainen käyttäytyy ongelmallisesti ja asiantuntijalle sitä, että hänen ammattitaitoonsa ei luoteta. Valmennuksemme fokus on vuorovaikutus- neuvottelutaitojen lisäksi myös ihmisen käyttäytymistä ohjaavien mallien ymmärtämisessä, sanattomassa viestinnässä, pelko- ja stressimekanismien hallinnassa ja vaikuttamisessa.

Kenelle valmennukset sopivat?

Valmennukset sopivat kaikille, jotka kohtaavat haastavia vuorovaikutustilanteita, haluavat oppia neuvottelemaan paremmin tai syventämään vuorovaikutustaitojaan. Olitpa sitten myyjä, neuvottelija, esimies, asiakaspalvelija tai asiantuntija, valmennuksemme tarjoavat konkreettisia työkaluja, jotka ovat sovellettavissa arjen erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin.

Miten pitkiä valmennukset ovat?

Yritysvalmennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaan. Suosituimmat valmennuksemme ovat puolen päivän (3 h) ja kokopäivän (6 h) valmennuksia, mutta useammalle päivälle jaetut pidemmät valmennuksetkin ovat monelle asiakkaalle hyvä vaihtoehto. Valmennuksen sisältö ja painotukset sovitetaan aina asiakkaan tarpeeseen, joten valmennuksen pituus on myös helposti muokattavissa.

Millaisia valmennukset ovat?

Lyhyemmät puolenpäivän valmennukset ovat yleensä luentopainotteisia workshop -valmennuksia. Pidemmissä kokonaisuuksissa päästään myös harjoittelemaan enemmän, jolloin osallistujat vievät osaamisensa vielä pidemmälle.

Valmennuksen painotus ja rakenne suunnitellaan ja päätetään aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta sisältö varmasti vastaa yrityksen tarpeita.

Mikä on sopiva ryhmäkoko?

Ryhmäkoko voi vaihdella suuresti valmennuksen luonteen mukaan. Luentomuotoisissa valmennuksissa ryhmän koko ei ole rajoittava tekijä ja voi vaihdella pienestä ryhmästä jopa satoihin osallistujiin. Käytännön harjoittelua sisältävissä valmennuksissa suosittelemme yleensä ryhmän koon pitämistä alle 30 osallistujassa, jotta voimme tarjota mahdollisimman henkilökohtaista ohjausta ja harjoittelua. Valmennuksen tavoitteena on aina varmistaa osallistujille parhaat mahdolliset oppimiskokemukset.

usein kysytyt kysymykset