Vuorovaikutus, taktinen neuvottelu, Sami Sallinen

Vuorovaikutus- ja neuvottelutaito – avain menestykseen työelämässä

Onko olemassa tärkeämpää taitoa työelämässä kuin vuorovaikutus- ja neuvottelutaito? Taktinen neuvotteluvalmennus on suunniteltu kaikille, jotka haluavat viedä nämä taidot huippuunsa tai ymmärtää syvemmin ihmisen käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa.

Taktinen neuvottelu ei ole vain teoriaa; kyse on käytännössä koeponnistetuista menetelmistä, jotka tarjoavat konkreettisia työkaluja kokeneillekin ammattilaisille.

  Kenelle menetelmä sopii?

  Asiantuntijat.

  Huippuammattilaisetkin tarvitsevat vahvan vuorovaikutustaidon, sillä aina riitä, että osaat asiasi. Jos haluat tulla kuulluksi, sinun täytyy myös tietää, kuinka saat aikaan fokuksen ja kuinka vakuuttaa toinen osapuoli

  Neuvottelijat.

  Kaikki voivat neuvotella helppojen asioiden parissa, mutta todellinen taituruus tulee esiin, kun vastakkain ovat ristiriitaiset intressit. Taktinen neuvottelu auttaa purkamaan tilanteen auki ja ohjaa neuvottelun takaisin oikeille raiteille.

  Myyjät.

  Vaikeimmat myyntitilanteet liittyvät yleensä intressiristiriitoihin ja kaupan päättämiseen. Taktisen neuvottelun avulla hallitset myös nämä tilanteet ja varmistat asiakastyytyväisyyden.

  Esimiehet ja HR -ammattilaiset.

  Työelämässä eteesi tulevat vaikeat vuorovaikutustilanteet ja rekrytoinnit voivat olla kriittisen haastavia. Taktinen neuvottelu antaa sinulle taitoa ja osaamista hoitaa nämä tilanteet ammattimaisesti.

  Valmentajat ja kouluttajat.

  Kun olet julkisesti esillä, luottamuksen rakentaminen ja viestin perille saattaminen ovat olennaisen tärkeitä. Taktinen neuvottelu auttaa sinua hallitsemaan nämä tilanteet ja vahvistamaan asemaasi.

  Asiakaspalvelijat.

  Asiakaspalvelussa kohtaat monesti haastavia asiakkaita. Taktinen neuvottelu opettaa sinulle, miten hallita näitä vaikeita tilanteita ja säilyttää ammattimainen asenteesi.

  Taktinen neuvottelu -menetelmä ei ole vain taito, se on voimavara. Se auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi työelämässä ja tarjoaa käytännöllisiä työkaluja vaikuttamiseen ja menestykseen.

  Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta olla paras versio itsestäsi työelämän haastavissakin tilanteissa.