Yritysvalmennus

Kun tulokset ratkaisevat, on valmennuksella merkitystä

yritysvalmennus

Neuvottelu on helppoa, kun osapuolten intressit ovat yhteneväiset. Mutta kuvittele, että jokainen asiakaskohtaaminen, työpalaveri, neuvottelutilanne tai myyntitilaisuus sujuisi kuin unelma, vaikka osapuolten intressit eroaisivatkin toisistaan. Tai kuvittele tilanne, missä hallitset tulehtuneet vuorovaikutustilanteen yhtä rauhallisesti ja taitavasti, kuin huippuammattilainen.

Yritysmaailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisissa kohtaamisissa, mutta joskus myös haastavia vuorovaikutustilanteita. Mitä paremmin pystymme nämä tilanteet hallitsemaan, sen helpommin pääsemme tavoitteisiimme.  Olipa kyseessä vaikea liikeneuvottelu, myyntihaasteet, työyhteisön haaste tai asiakkaan hankala käytös, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avain menestykseen nykypäivän työelämässä.

Vahvista yrityksesi neuvotteluasetelmia ja nosta kilpailukykysi uudelle tasolle.

Elämässä kaikki on neuvottelua. Me edistämme näkemyksiämme, pyrimme vaikuttamaan muiden käyttäytymiseen ja tavoittelemme jotain itsellemme tärkeää neuvottelun keinoin. Sen vuoksi kannatta neuvotella hyvin. Taktinen neuvottelu -menetelmästä hyötyvät kaikki, jotka ovat työssään vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa.

Valmenna itsesi ja työntekijäsi neuvottelemaan tai myymään paremmin, hallitsemaan paremmin asiakassuhteita tai luomaan uusia. Meidän avullamme yrityksesi neuvotteluasetelmat ja kilpailukyky paranee.

Suosituimpia yritysvalmennuksiamme ovat mm.

  • Myynti- ja asiakaspalveluvalmennukset
  • Neuvotteluvalmennukset
  • Sanattoman viestinnän valmennukset
  • Mediavalmennukset
  • Pelko- ja stressinhallintavalmennukset
  • Haastavat asiakaskohtaamiset valmennukset
  • Keynote puheenvuorot

yritysvalmennus